یزدفردا: رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: از ابتدای تاسیس دادگاه‌های صلح در شهرکرمان تا پایان دی ماه بیش از ۷۱ هزار و ۷۵ پرونده به این محاکم وارد و ۴۰ هزار و ۸۸۲ پرونده مختومه شده است.

به گزارش یزدفردا: حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در جمع روسای کل دادگستری و معاونان برنامه‌ریزی استان‌ها که در مشهد مقدس برگزار شد، افزود: اختصاص کادر قضایی به دادگاه‌های صلح، رضایت‌مندی مردم را افزایش می‌دهد.

وی افزود: از مجموع پرونده‌های وارده به شعب صلح در استان کرمان، ۲۰ هزار و ۸۱۱ فقره پرونده مربوط به شهر کرمان بوده که از این تعداد ۱۱ هزار و ۲۲ پرونده مختومه شده است.

حمیدی عدم توجه به مشکلات دادگاه‌های صلح به ویژه در تامین کادر قضایی را باعث نارضایتی مردم و هدر رفت زحمات قوه قضائیه در افکار عمومی مردم دانست.

رئیس کل دادگستری استان کرمان عنوان کرد: بیشترین اتهامات وارده در پرونده‌های قضایی در دادگاه صلح مربوط به ایراد صدمات بدنی غیرعمدی بر اثر تصادفات، رانندگی بدون گواهینامه و تخریب و ممانعت از حق بوده است.

وی تصریح کرد: مطالبه خسارت، مطالبه وجه و درخواست صدور اجرائیه نسبت به چک بلامحل بیشترین فراوانی را در بین خواسته‌های وارده به شعب دادگاه صلح به خود اختصاص داده‌اند.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان ضمن تاکید بر این مطلب که برای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، دستگاه‌های اجرایی باید به وظایف قانونی خود عمل کنند، گفت: به منظور اجرای این قانون، دوره‌های آموزشی متعددی در استان کرمان برگزار شده است.

حمیدی از رئیس قوه قضائیه در زمینه پرداخت‌های مناسبتی اعیاد شعبانیه، ماه رجب و دهه فجر به همکاران قضایی و اداری تقدیر کرد و گفت: امیدواریم این پرداخت‌ها به رفع مشکلات معیشتی همکاران منجر شده و انگیزه آنها را در مسیر خدمت بیشتر به مردم ارتقاء بخشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان همچنین از عدم تخصیص اعتبار برای امور فرهنگی و آموزشی به استان‌ها انتقاد کرد و خواستار رفع این مشکل برای امکان اجرای سیاست‌های آموزشی و فرهنگی سند تحول در استان‌ها شد.

حمیدی در پایان افزود: تقویت تجهیزات امنیتی و به ویژه نصب دوربین در مجتمع‌های قضایی، تامین نیروی انسانی در بازرسی آقایان و بانوان در مبادی ورودی مجتمع‌ها ضروری است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا